Отопление за строителни площадки, складове и работилници от Unicraft

Публикувано: 2024-07-08 06:42:43
Категории: Отопление Rss feed , Полезни съвети и ревюта Rss feed

дизелов калорифер Уникрафт

В онлайн магазин предлагаме широка гама отоплителни уреди. В асортимента на марката Unicraft ще откриете висококачествени инфраред лампи, подходящи за отопляване на средноголеми и големи добре проветрени помещения. Те са подходящи за строителни площадки, складове, работилници, в селското стопанство и др. Освен като отоплителни уреди, намират приложение в строителните дейности - за сушене на нанесени бои, лакове и др. 

инфрачервен отоплителен уред за сушене на боя и латексИзберете дизелов калорифер или инфраред отоплител

За да добиете представа за продуктите на Unicraft за отопление, ще ви представим четирите модела, които предлагаме. В случай че ви е необходимо оборудване с конкретни специфики, не се колебайте да се свържете с нас. 

Инфрачервената лампа UNICRAFT ILT 3W е с конструкция от неръждаема стомана,  LED дисплей и таймер. Има хидравлично рамо и висококачествени кварцови халогенни инфрачервени лампи с къса вълна. Изсушава слоя боя ефективно отвън и отвътре навън, като по този начин не се образуват мехурчета. Този модел на Unicraft е с напълно автоматична цифрова  (до 99 минути) настройка на мощността. Генерира температурата от 35 до 100°C. Дължината на зоната за сушене е 120 см. Всеки един от трите прожектора може да се превключва индивидуално. Корпусът на лампата се върти на 300 градуса. 

С инфраред лампата UNICRAFT ILT 3W разполагате с два режима на сушене на боя, лакове и повърхности. Pulse е подходящ за интервална работа за изпаряване / предварително изсушаване, а Routine е за непрекъснато нагряване до втвърдяване. 

UNICRAFT ILT 1 е друг отоплителен уред с инфрачервено излъчване на марката. Неговата конструкция е изработена от алуминий и неръждаема стомана. Снабден е с висококачествени V Power кварцови халогенни късовълнови инфрачервени тръби. 

Изсушава слоя боя ефективно отвън и отвътре навън. Корпусът на лампата се върти на 360 градуса. Придвижването му от едно на друго място става лесно, тъй като базата му е на колелца. 

Дължината на зоната за сушене на UNICRAFT ILT 1 е 80 см, а ширината - 45 см. Генерира температура до 30°C. Таймерът му е до 60 минути. 

Unicraft DHG 50 K е дизелов калорифер с вграден термостат с цифров дисплей за автоматичен контрол на температурата. Стартира се с натискане на бутон и е оборудван с висококачествена помпа Danfoss. Отработените газове се отвеждат отделно от отоплителния въздух през комина. По този начин, с помощта на нагревателен маркуч (предлага се като аксесоар), става възможно вътрешните помещения да се отопляват с чист въздух. 

Този отоплителен уред на дизел на Unicraft е с мощност 50 kW и разход на гориво 3,8 литра на час. Резервоарът му е с вместимост 69 литра. Мощността на вентилатора е 2000 м³/ч. 

инфраред отоплител

Unicraft IDHG 40 е дизелов отоплител, който осигурява насочена лъчиста топлина. Осигурява незабавно отопление и не създава въздушна турбуленция. Този модел на Unicraft е с вграден стаен термостат, запалва се лесно с едно натискане на бутон и има вградена система за охлаждане, която го предпазва от прегряване. 

инфрачервен отоплителен уред за стениДизеловият отоплител е предназначен за използване само в проветриви помещения. Лесно се транспортира, тъй като има ниско тегло и здраво шаси.

Отоплителната мощност на IDHG 40 е 40kW, има една степен на отопление и разход 3,2 литра на час. Обемът на резервоара за дизел 38 литра. Този модел е защитен по стандарт IPX4. 

Предимства на инфрачервеното отопление

Инфрачервеното отопление предлага няколко ключови предимства. Първо, то осигурява равномерно и директно затопляне на обекти и хора, без загуба на топлина в околния въздух. Второ, този метод е енергийно ефективен, което води до по-ниски разходи за отопление. Инфрачервените отоплителни тела също така са безшумни и не излъчват светлина, което ги прави подходящи за различни среди. Лесни са за инсталация и поддръжка, без нужда от сложни системи. Инфрачервеното отопление намалява циркулацията на прах и алергени, тъй като не използва вентилатори. Този тип отопление е екологично чист, тъй като не излъчва въглеродни емисии при работа.

За Unicraft

Unicraft е част от групата Stürmer - австрийска компания, която има в портфолиото си набор от различни предприятия. Stürmer е създадена през 1992 г. и оттогава насетне разширява продуктовата си гама. Машините й се отличават с качество и функционалност. Предлагат се в цяла Европа. 



Може би се интересувате още и от: 

Най-добрите перфоратори SDS-Plus

Пистолет за горещ въздух - избор, характеристики и приложения

Какво трябва да знаем, ако решим да купим конвектор за отопление?

От екипа на Коледжиков

Материалите в блога на онлайн магазин Коледжиков са продукт на съвместните усилия на екипа, който се състои от копирайтър и търговци с дългогодишен опит и образование в сферата на инженерните науки, градинската техника, винарското оборудване, строителството и др. В подготовката им участие взимат и нашите сервизни техници с ценни съвети и насоки за правилна екслоатация на машините.

Споделете това съдържание