Изберете технологията на Cleancraft за перфектни резултати

Публикувано: 2024-07-01 06:06:38
Категории: Метачни и подопочистващи машини Rss feed , Полезни съвети и ревюта Rss feed , Почистващи машини Rss feed

почистващи машини cleancraft

Разнообразието от марки на пазара означава, че имаме по-голям избор. Тъй като смятаме, че производителят е от значение, днес ще ви разкажем за марката Cleancraft. Тя, наедно с още няколко марки, които можете да откриете в онлайн магазина ни (Aircraft, Optimum, Metallkraft, Unicraft и редица други), е част от компанията Stürmer Maschinen. 

Кои са Stürmer Maschinen?

Stürmer Maschinen е създадена през 1982 г. Компанията се занимава с търговия на едро на машини и е един от водещите доставчици на германските търговци на дребно. В продуктовото портфолио на Stürmer Maschinen има огромно разнообразие от машини - металообработващи, дървообработващи, със сгъстен въздух и заваръчни, както и оборудване за почистване. Компанията е известна в над 20 европейски държави и още над 40 държави извън Стария континент. 

Продуктите на Cleancraft 

В онлайн магазин Коледжиков можете да разгледате в подробности част от продуктовата гама на Cleancraft. Тя ще отговори на потребностите на любителите и професионалистите. Предлагаме:

Акумулаторни пръскачки Cleancraft 

Акумулаторните пръскачки на компанията са подходящи за професионална употреба в различни сфери - от селското стопанство, градинарството и овощарството до дезинфекцирането на повърхности в обществени сгради, хотели и ресторанти. С пръскачките градинска помпа CleancraftCleancraft може да използвате препарати за боба с вредителите, вода и други. За различните приложения са предвидени приставки, които са включени към стандартната окомплектовка. 

Помпи за вода Cleancraft 

Cleancraft произвежда качествени и мощни помпи за дренаж, сондиране, напояване, битово водоснабдяване, кладенци и т.н. С тях можете да отговорите на потребността си от използване на дъждовна вода за поливане на градината или да увеличите водното налягане в къщата. Можете също така да отводнявате изби. 

За водоснабдяване на дома или за напояване на градината можете да разгледате модела CLEANCRAFT GPI 5548. Той е с интелигентното управление с автоматично регулиране на скоростта на конвейерната система, която консумира толкова енергия, колкото е необходима. Разполага с интегрирана защита от работа на сухо и прегряване

CLEANCRAFT SCWP 10013 е потопяема помпа за чиста вода с мощност 1000 W и максимален напорен стълб 11.5 метра. Способна е да засмуква вода на по-ниско ниво в сравнение с дренажните помпи - 7 метра. Има висококачествени уплътнения, които гарантират дълъг експлоатационен живот. Предлага автоматизиран работен режим чрез регулируема поплавъчна верига.

потопяема помпа cleancraftВниманието ви заслужава също така CLEANCRAFT FWP 80. Това е бензинова помпа за чиста вода с четиритактов двигател с мощност 6,1 к.с. Подходяща е за поливане на зелени площи, полета в селското стопанство, източване на резервоари и други. Здравата стоманена рама е с амортисьори за намаляване на вибрациите. Работното време с едно пълнене на резервоара при 75% натоварване е до 2.5 часа.

Почистващи машини Cleancraft 

В асортимента на Cleancraft ще откриете компактни модели прахосмукачки за домашна употреба, но също така и професионални метачни машини за поддръжка на големи търговски или производствени площи. Разнообразието от почистващи машини отговаря на нуждите на модерната бизнес центрове. То включва прахосмукачки за сухо и мокро почистване, водоструйки, парочистачки, метачни машини, подопочистващи машини и пароструйки. 

Акумулаторната прахосмукачка CLEANCRAFT flexCAT 18B впечатлява с компактен дизайн. Това я прави лесна за пренасяне и съхранение. Оборудвана е с патронен филтър HEPA F9 за мокро почистване. Батерията е литиево-йонна - 18V / 2.0 Ah. В стандартната окомплектовка влизат накрайници за тапицерия и фуги и кръгъл накрайник с четка. 

CLEANCRAFT flexCAT 262 PD също е прахосмукачка за сухо и мокро почистване. Снабдена е с филтър HEPA 14 и мощна помпа, която генерира 3,5 бара налягане за пръскане на препарат. Има 25-литров резервоар за препарат за бързо пълнене, монтиран отвън. В стандартната окомплектовка различни дюзи и накрайници, част от които са за тапицерия, килими и подове. прахосмукачка за мокро почистване cleancraft

Сред интересните продукти на марката е още CLEANCRAFT AUKM 600 - седлова метачна машина на батерии. Тя е с производителност 5100 кв.м/ч и има радиус на завиване 360 см. Оборудвана е с 20-литров контейнер за отпадъци. Не отделя никакви вредни емисии и издържа до 4 часа с едно зареждане. 

Ако се стремите към перфектна чистота, разгледайте и модела CLEANCRAFT DWM H 340. Това е машина за почистване на подове с функция за пара. С нея можете да поддържате високо ниво на чистота, без да използвате химически почистващи препарати. Почиства и дезинфекцира в двете посоки и е особено ефикасна при обработка на неравномерни подове, като килими, винил, мрамор, плочки, профилна гума, Flotex, дърво, неплъзгащи се подове, профилирана теракота или спортни подове. 

В заключение 

Надяваме се, че добихте представа за продуктовата гама на Cleancraft. Ако имате въпроси или имате нужда от консултация за конкретен продукт, не се колебайте да се свържете с нас. Нашите търговски консултанти ще ви окажат съдействие на място във физическите ни магазини, по телефона или по имейл. 




Може би се интересувате още и от:

Каква водоструйка Керхер да изберем?

Метачна машина: Видове и как да я изберем

Прахосмукачка за пепел - Raider, Karcher, Black+Decker или друга марка?

От екипа на Коледжиков

Материалите в блога на онлайн магазин Коледжиков са продукт на съвместните усилия на екипа, който се състои от копирайтър и търговци с дългогодишен опит и образование в сферата на инженерните науки, градинската техника, винарското оборудване, строителството и др. В подготовката им участие взимат и нашите сервизни техници с ценни съвети и насоки за правилна екслоатация на машините.

Свързани продукти

Споделете това съдържание